Esteu aquí

novembre 2015

Un apunt de solidaritat de la Comunitat Educativa de l' "ESPRIU"

Aprop del punt d'informació de l'Institut, hi tenim unes caixes destinades a la recollida voluntària d'aliments, en col·laboració amb el gran recapte d'aliments organitzat pel Banc d'aliments, per a finals de novembre.

Xerrada: Violència de gènere

El dijous 19 de novembre , els alumnes de 4t  ESO B vam participar en la xerrada sobre la violència de gènere. És una activitat  pensada per a tot l'alunat de 4t d'ESO de l'insitut.   La xerrada va anar a càrreg d'una agent dels mossos d'esquadre.

Estem enregistrant un vídeo en anglès

Alguns alumnes de Batxillerat, amb l'ajuda d'altres alumnes  de 4t d'ESO estan produint un vídeo en anglès per explicar, aquí i fora, què és el projecte Erasmus+.

Comença l' extraescolar de l'AMPA: Conversa en anglès.

La passada setmana varen començar les activitats extraescolars de conversa en anglès que promou l'AMPA.
Una activitat gratuïta que l'AMPA ofereix a l'alumnat de 4t d'ESO i del postobligatori. Està pensada per atendre l'alumnat amb diferents nivells d'aprenentatge.
S'ofereix les tardes del dijous per un grup de 2/4 de 5 a 2/4 de 6 i per un segon grup de 2/4 de 6 a 2/4 de 7.

La Junta de l'AMPA estrena l'inici de curs amb una reunió a la Biblioteca

Com cada any, a primers de curs, es reuneix la junta de l'AMPA per a tractar diversos temes.
L' inici de curs és el moment  idoni per a presentar els noms membres de la Junta, així com fer extensiu l'agraïment als membres que ho han deixat i als que hi continuen formant part activament.

Reunió sindical d'alumnes

El passat 17 de novembre, alguns alumnes de l'institut ens varem reunir per fer la primera assemblea del recent creat SEPC. Vam començar a mouren's per fer actes i millorar la vida dels estudiants de Salt  (font ACB)

 

ELS DE PRIMER D'ESO FEM LA PRIMERA SORTIDA A FONTAJAU: PER CONÉIXER-NOS UNA MICA MÉS.

El divendres 9 d'octubre tots els alumnes de 1r d'ESO del Salvador Espriu vam fer una excursió a Fontajau.

L'ALUMNAT DE 4T ESO DE L'ESPRIU FA UN TASTET DEL FIT-JOVE

El divendres 6 de novembre vam anar al gimnàs de Salt i vam fer una sessió de prova d'una activitat extraescolar que es diu Fit-Jove. Vam fer en total unes cinc activitats.

CONFERÈNCIA DE SALVADOR SUNYER, DIRECTOR DE TEMPORADA ALTA, A L’ESPRIU

Temporada Alta és el Festival de Teatre més internacional de Catalunya i de l’Estat Espanyol i un dels més importants d’Europa, i Salvador Sunyer n’és el director. Els alumnes de 2n de batxillerat de l’Espriu i els professors que els acompanyaven van tenir la sort de poder sentir la història de Temporada Alta, l’evolució del Festival i les expectatives que té de la veu d’un home entusiasta i comunicador que va generar, també, un viu interès en els alumnes.

 

Coneguem la biblioteca de l'Espriu

El dijous 12 de novembre, els alumnes de 1r d´ESO de l´institut han visitat la biblioteca del centre. L´Anna Ferrer, la nostra bibliotecària,  els hi ha explicat l´horari  i el funcionament general de la biblioteca. L'alumnat pot venir cada dia de dilluns a divendres de 16h a 18h.

 

Pàgines