Esteu aquí

octubre 2015

EL BLOG L' ESPRIU-ConARTE

El projecte «Planters» de ConARTE ja té blog. Entreu-hi i veureu el que fan els alumnes de tercer del nostre institut. Us entraran ganes de ballar!

http://conarteespriu.blogspot.com.es/

 

Club de lectura de l'Espriu

El dia 15 d'octubre a les 20h, es va fer  la primera trobada del club de lectura d'aquest curs. El llibre que es va comentar va ser Perquè no et perdis pel barri de Patrick Modiano. En aquestes trobades hi esteu tots convidats famílies i professors. Aniveu-vos i participeu-hi.

 

L'ESPRIU a la 10a jornada de Biblioteques de Girona

El dia 20 d´octubre, dos representants de l´institut van assistir a la "10a Jornada de Biblioteques de Girona" on han participat en tallers i xerrades al voltant del tema "Repensem la biblioteca escolar del segle XXI. La jornada va tenir lloc a la biblioteca Carles Rahola, va ser inaugurada per l´alcalde de Girona i tindrà continuïtat amb altres trobades al llarg del curs acadèmic.

L'Espriu-Conarte-17190univerSalt

El projecte Conarte en el que hi ha moltes escoles i instituts que hi participen com és el cas del nostre institut, ha sortit publicat a la revista 17190univerSalt. Us convidem a llegir-vos-el.

 

Col·laboradores en les il·lustracions de l’agenda escolar del curs 2015-2016.

Les alumnes de 4t d’ESO, del passat curs escolar, varen donar forma i contingut a la coberta i la contracoberta, que han estat editades en  l’agenda d’enguany.

Alumnat aula oberta

L’alumnat de l’aula oberta hem començat a treballar a l’hort de l’institut. El primer que hem fet ha estat recollir totes els verdures que han anat creixent durant l’estiu ( tomates de penjar i bitxos de Girona ) Hem confitat els bitxos i hem preparat bosses de tomates de penjar per vendre-ho tot als professors. Ha estat un gran èxit, ens ho han comprat tot.

Iª JORNADA DE SENSIBILITZACIO

El dimecres 7 d'octubre, els alumnes de tercer d'ESO de l'institut Salvador Espriu, ens vam reunir a Fontajau per a dur a terme la Jornada de Sensibilització del projecte CreaXarxa. L'escola Universitària de la Salut i l'Esport, l'EUSES, van ser els encarregats d'organitzar aquest dia. Van acollir-hi més de 600 alumnes de diferents centres escolars de Salt, Girona i Bescanó, amb l'objectiu d'empatitzar encara més amb aquelles persones que tenen diversitats funcionals mitjançant l'activitat i l'esport.

Comunicació audiovisual també per als docents

Aquest mes d’octubre ha començat el 3r curs d’Educació en Comunicació audiovisual per a alumnes de Secundària i Batxillerat a l’Institut Salvador Espriu. És ben conegut, en part, pels nombrosos vídeos – notícies, entrevistes, reportatges – que ja s'han elaborat fins ara: en diem “Espriu TV” . Ara bé, cal deixar ben clar que l’objectiu prioritari no és “fer TV” o “produir vídeos” sinó quelcom molt més important i pedagògic: ensenyar “narrativa audiovisual”.

Espriu TV ja va a la Universitat

Des de fa ja tres cursos, a l’Institut tenim una nova proposta: la formació en comunicació audiovisual.
Cada any alguns alumnes aprenen a “fer TV”. Ara, aquest projecte, arribarà també a la Universitat: serà presentat a les properes “IV Jornades internacionals de Comunicació i Societat”, un Congrés que es farà els dies 5 i 6 de novembre a la sala de Graus de la Universitat de Girona.

Pàgines