Esteu aquí

maig 2015

Festa de final de curs del alumnes de 2n de Batxillerat

El dijous, 21 de maig, els alumnes que enguany acaben 2n de Batxillerat van celebrar una festa de final de promoció al Restaurant “Dúplex· de la ciutat de Girona. A més dels estudiants hi van ser presents quasi tots els professors: vam gaudir d'una vetllada molt agradable, amb moltes anècdotes, fotografies, records...

Xerrada CFGM

L'alumnat de 1r de cicle formatiu va ser convidat el dia 13 de maig a una xerrada d'emprenedoria. Van sortir amb autobús a primera hora del matí per anar a l'Espai  Caixa de Girona per escoltar les experiències de:

  • Joan Jaile – creador de l’empresa Music Gates
  • Jordi Reixach – creador de l’empresa Minimilks (una agència de publicitat i comunicació)
  • Lloreç Bové – Codiwise

Temps de flors

Divendres 15 de maig, va tenir lloc la sortida anual a Girona Temps de Flors amb els alumnes de 1r de Batxillerat que organitza el Departament de Llengües Estrangeres amb la col·laboració dels Departaments de Filosofia, per la utilització del material de vídeo per part d'alguns alumnes i de Català, amb una xerrada sobre les llegendes més representatives de la ciutat, a càrrec de la Irene Muñoz.  L'objectiu de la sortida fou realitzar entrevistes a visitants de parla anglesa com a base del treball de llengua anglesa per grups.

Espriu TV, una experiència que arriba a un llibre

El 12 de maig s’ha presentat a la nova Biblioteca Carles Rahola, de Girona, el llibre “Educacions. 40 veus sobre educació i societat", publicat per la nova publicació periòdica en paper i online “El Diari de l’Educació”, de la Fundació Periodisme Plural.

"L'Institut Espriu i la Coma Cros al centre del Dia d'Europa"

El divendres 8 de maig, vigília del Dia d’Europa (que se celebra cada 9 de maig a tota la UE), 160 estudiants de 1r de Batxillerat de 4 instituts gironins es van reunir a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros, de Salt, per a debatre junts sobre el tema de l’Any europeu 2015. Enguany l’objecte d’estudi d’aquesta jornada acadèmica ha estat “el desenvolupament”.

Reunió de pares i mares de 4t d'eso

Reunió de pares i mares de 4t d'eso

Dimecres 13 de maig de 2015

20:00 hores Aula Magna

"Què hi ha desprès de l'ESO"

SETMANA DE L’ACTIVITAT FÍSICA I LA SALUT

Un cop més aquest any el nostre institut ha participat a les activitats organitzades per l’Ajuntament en motiu de la “Setmana de l’Activitat Física i la Salut”.

ZOUBIDA AZFAN DE 4t FINALISTA AL CONCURS FICCIONS

Dimecres 22 d’abril, l’alumna de 4t d’ESO A Zoubida Azfan va anar a Barcelona a recollir el certificat que l’acreditava com a finalista del concurs literari Ficcions.

JORNADA D’INTERCANVI D’ESCOLES VERDES

El Passat 16 d’abril es varen celebrar les jornades d’intercanvi d’experiències en escoles verdes a la casa de la Cultura de Girona.

55è CONCURS DE REDACCIÓ EN CASTELLÀ ORGANITZAT PER COCA-COLA

El passat dissabte 18 d abril, les alumnes de 2n Eso A Tània Caliwara i Adriana Macias van ser escollides entre els alumnes de 2n ESO per participar en la 55a edicició de "Concurso Jóvenes Talentos de Relatos Cortos".

Pàgines