Esteu aquí

abril 2015

L'experiència d'un exalumne del cicle formatiu

El passat dia 25 de març, en motiu del 10è aniversari del cicle formatiu, ens va plaure rebre la visita de l'Ayub Nakmoussi.

Pentesting a l'Espriu (Xè aniversari)

El passat dia 26 de març els alumnes de 2n del cicle de grau mitjà d'informàtica varem rebre la visita de dos dels components de l'empresa gironina nanopwn (http://www.nanopwn.com/). Ens varen visitar un ex­alumne del centre, en Youcef Bajaja i en Juan Antonio Rivera.

Premi a dos alumnes de l'Espriu al XXè Concurs artístic i literari d’Amics de la UNESCO de Girona

Divendres 17 d’ abril, vam assistir a l’entrega de premis del concurs, promogut pels Amics de la Unesco.

Reunió de pares i mares de 2n BATX

Reunió de pares i mares de 2n BATX

Dimecres, 29 d'abril de 2015

20:00h

Aula Magna

PARTICIPACIÓ AL CONCURS DE LECTURA EN VEU ALTA

Dimarts passat, 16 de març, els alumnes de 1r i 4t d’ESO de l’Espriu van participar a l’XI è certamen de lectura en veu alta que es va celebrar al teatre de l’Institut Vicens Vives. Una alumna de 1r, Mar Recuero, formava part del grup “Corsaris” d’alumnes de 1r cicle de l’ESO i Harriet Asubonteng, Maryem Benamar i Naisatou Fofana, eren al grup de "Tropa de Corsaris”, d’alumnes de 3r i 4t, fent una lectura dramatitzada a tres veus.

 

SABEM UTILITZAR L'ORDINADOR SENSE PANTALLA?

El dilluns 23 de març l'alumnat de cicle formatiu va poder experimentar com pot utilitzar un ordinador una persona amb discapacitat visual. No poder utilitzar una eina com un ordinador, un mòbil, o una tauleta, pot ser un impediment perquè la gent es pugui relacionar socialment a través de les noves tecnologies.