Esteu aquí

gener 2015

CONÈIXER BARCELONA

Dijous 22 de gener els alumnes de segon de batxillerat de Ciències Socials, van anar a passejar i identificar diferents monuments de la Barcelona Romana seguint les indicacions de la professora Sònia, també van mirar i destriar diferents elements arquitectònics de la Casa Batlló i del Palau de la Música.

PRESENTACIÓ DE LA BIBLIOTECA ANTONI VINYOLES AL CICLE FORMATIU

El dilluns 22 de desembre els alumnes de primer de cicle d’informàtica van visitar la biblioteca del centre.

La bibliotecària els va explicar com funcionava la biblioteca, és a dir les diferents seccions de llibres que s’hi poden trobar, el funcionament de préstec de llibres i els horaris de funcionament.

A continuació mostrem un recull d’imatges del dia:

Sortida a Empúries 3rESO

El dimarts 16 de desembre els alumnes de 3r d’ESO van fer una visita a les restes arqueològiques d’Empúries. Per alguns va ser una sortida molt productiva ja que es va poder veure in situ com vivien els grecs i els romans fa més de dos mil anys.

Fou emocionant observar de tant a prop l’escultura grega més ben conservada de la mediterrània occidental: l’Esculapi, la joia del museu:

Sabem criticar el present i imaginar el futur? Estudiants que hi pensen

El divendres, 12 de desembre de 2014, s’ha celebrat la Jornada de Filosofia de Girona, per a estudiants de 2n de Batxillerat. Enguany s’ha centrat en l’estudi de les utopies