Esteu aquí

novembre 2014

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2014

HORARI VOTACIONS

  • DIA 2 DE DESEMBRE. SECTOR ALUMNES, en horari lectiu
  • DIA 3 DE DESEMBRE. SECTOR PROFESSORS, en hores de pati
  • DIA 4 DE DESEMBRE. SECTOR PARES I MARES: de 18:00 A 20:00 a la sala de visites
     

Una Jornada per pensar: les utopies i els de Batxillerat

El proper divendres, 12 de desembre, més de tres-cents nois i noies de 2n de Batxillerat, de  9 centres educatius de les comarques gironines, es reuniran en la que serà la 6a Jornada de Filosofia.

ANEM A CONÈIXER LA LUDOTECA DE SALT - 1ESO

Aquest mes, en diferents sortides per grups, els alumnes de primer d'ESO han visitat la ludoteca de Salt. Allà les monitores els han explicat els jocs que tenen disponibles (sobretot els que fan referència a matemàtiques) per treballar diferents habilitats d'una manera lúdica i divertida.Alhora els han informat de l'horari i dies que poden visitar l'espai segons la seva edat.

Visita de l'alumnat de 1ESO a la biblioteca Antoni Vinyolas

Aquesta setmana els alumnes de 1ESO van visitar la biblioteca del centre. Durant la visita, la bibliotecària els hi va explicar com s'organitzava i funcionava la biblioteca.

Assemblea general de l'AMPA

ASSEMBLEA GENERAL DE L'AMPA

Institut SALVADOR ESPRIU

Dijous, 20 de novembre de 2014

19:00 h. en primera convocatòria

19:30 h. en segona convocatòria

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2014

LLISTAT DELS CANDIDATS que s'han presentat

  • Sector Pares: Roser Barris Curquejo, Pilar Maruny Bosch
  • Sector Alumnes: Mario Alvarez Celis, Astou Diarra Ndiaye, Isaac Gultresa Boada, Joel Mancheno Quito, Diego Mardones Ramos.
  • Sector Professors: Antoni Anglada Marcè, Lourdes Ortiz Duran, Francesc Xavier Serra Besalu

L'institut participa a EL GRAN RECAPTE D'ALIMENTS!

Podeu col·laborar amb la recollida des d'ara mateix portant els aliments al punt d'informació de l'institut.

 

Sortida de tutoria de 1r de Cicle Formatiu: Esdeveniment Inny Girona i jocs cooperatius

El dimecres 5 de novembre tot l'alumnat de 1r de cicle formatiu de l'institut va poder anar a l'esdeveniment Inny de Girona que es va fer a l'auditori. INNY és una associació de joves emprenedors que volen trametre les seves experiències als joves del país, per demostrar-los que amb insistència, ganes, constància i paciència tot és possible. Van poder sentir les explicacions de Humbert Clotet, Meritxell Molina, Mireia Vidal i Carlos Blasi. El presentador va ser en Nil Mora, cofundador de l'associació, que amb  molt d'entusiasme va introduir els 4 ponents i va agrair als patrocinadors i assistents la confiança en Inny.

Els de Batxillerat presenten els Treballs de Recerca

El dimecres 12 de novembre, casi quaranta alumnes de 2n de Batxillerat del nostre Institut estaven cridats a defensar el seu Treball de recerca davant dels respectius tribunals, formats pel professorat del centre de tots els Departaments. Aquesta "assignatura", que no té hores de classe, suposa un 10% de la qualificació final de Batxillerat i sempre ocupa mesos i mesos d'activitat investigadora per part dels estudiants. Aquí se n'explica molt bé el sentit i la finalitat (www.xtec.cat/web/curriculum/batxillerat/treballrecerca).

SORTIDA DE TUTORIA DE 1r ESO

El dimarts 14 d’octubre tingué lloc la sortida de tutoria dels alumnes de primer d’ESO amb l’objectiu d’afavorir la cohesió de grup i el coneixement mutu entre alumnes i professors.

Pàgines