Esteu aquí

octubre 2014

Presentació del projecte PLANTERS - CONARTE

Enguany el nostre institut ha estat un dels tres centres seleccionats per dur a terme un projecte pioner anomenat “PLANTERS” a Catalunya. Aquest projecte, que està impulsat per l’associació CONARTE Internacional i la càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona i recolzat pel Festival de Temporada Alta i el Festival de Torroella de Montgrí,  pretén potenciar les arts com a eina transformadora dins l’horari lectiu. El projecte té una durada de dos anys i s’aplicarà als alumnes de 2n d’ESO, així doncs finalitzarà quan ells acabin el 3r d’ESO. 

Inaguració del Pla Lector del primer trimestre del curs 2014-2015

Aquest divendres 10 d’octubre, l’alumnat del centre va començar el projecte del Pla Lector que consisteix en què l’alumnat triï un llibre, el qual llegirà durant 20 minuts diaris a diferents matèries durant el primer trimestre del curs. 

L'Institut s'explica a la Universitat Pompeu Fabra

El dimarts 30 d'octubre, en el marc de les "Jornades Ensenyar Europa a les aules. La integració europea, una prioritat , s'ha presentat l'experiència del passat mes de maig, la celebració acadèmica del Dia d'Europa, que va implicar casi 140 alumnes dels Instituts Narcís Xifra i Salvador Espriu, al Centre Cultural de la Mercè.

Reunio de Pares i Mares

Reunió de pares i mares de 2n BATX

Dimecres, 22 d'octubre de 2014

19:30h

Aula Magna