Esteu aquí

març 2014

SORTIDA A LA SEU CENTRAL DE LA GENERALITAT

L'alumnat de 2n de cicles  a poder visitar el centre informàtic de la seu de la Generalitat a Girona.

 

L'ESPRIU A LA CANTATA PER LA PAU UAP 14

L’alumnat de l’optativa de música de 4t de l’Espriu ha participat a la cantata per la pau organitzada per per l’Ajuntament de Girona, Grup de treball musical de secundària a Girona i Intermon Oxfam Girona.

L'ESPRIU VISITA L'EMPRESA SW HOSTING - SERVEIS WEB

L'alumnat de 2n de Cicle Formatiu el dimecres 26 de febrer va fer una sortida per visitar l'empresa SWhosting a Fornells de la Selva. Van poder veure la sala de servidors i així poder veure en directe el funcionament d'un CPD real i innovador. Una empresa amb unes instal·lacions molt modernes amb aparells d'última generació. Un edifici pensat ja en el seu disseny per allotjar un CPD i així facilitar-ne la seguretat i la viabilitat.

 

UN PROJECTE DE RECERCA EXCEPCIONAL, DELS DE 4t D’ESO DE L'ESPRIU

En el Decret 143/2007, que és on s’estableix l’ordenació dels ensenyaments de l’educació secundària obligatòria (ESO), preveu que l’alumnat de 4t d’ESO tingui una nota molt especial, com una assignatura més, que es fa de manera “diferent”: el Projecte de Recerca (PdR).

L'ESPRIU PARTICIPA AL PROJECTE JOVES SOLIDARIS

20 alumnes de 1r de cicle formatiu, en concret els del grup A, participen al projecte Joves Solidaris de la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Futbol Club Barcelona.


 

L'ESPRIU VISITA L’EMPÚRIES GREGA I ROMANA

L’alumnat de 3r d’ESO juntament amb el de 2 de Batxillerat que cursa assignatures de clàssiques han anat a visitar l’Empúries Grega i Romana.

 

IVt CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA A L'ESPRIU

El departament de matemàtiques ha organitzat per quart any consecutiu el concurs de fotografia matemàtica.

 

Els alumnes de l’Espriu ens expliquen de l’Institut

Alguns estudiants de 4t d’ESO del nostre Institut estan aprenent a fer TV, en el projecte formatiu de Comunicació audiovisual per estudiants del final de l’ESO i Batxillerat. Un dels primers reportatges que han fet és una invitació a la Jornada de Portes Obertes que – fent seguit a la de l’ESO que es va realitzar el passat 5 de març – tindrà lloc el proper dimecres 7 de maig per als estudis de Batxillerat i Cicles Formatius. El vídeo es titula “El nostre centre educatiu a Salt” 

ESQUIADA 2014

Pàgines