Esteu aquí

febrer 2014

Preinscripció 2014-2015

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR A SALT, ESO

JORNADES DE PORTES OBERTES

CURS 2014 / 2015

INS Salvador Espriu de SALT

Dimecres 5 de març

de: 19h a 20h

 

Itinerari geològic a l’Espriu: S’Agaró – Port d’Aro

L’alumnat de Ciències de la Terra el passat divendres 31 de gener va fer el camí de ronda des de S’Agaró fins a Port d’Aro.

ELS INFOVIPS DE L’INSTITUT

ERROR EN LES BUTLLETES SORTEIG PRO-VIATGE FINAL ETAPA

El  número guanyador de les butlletes que venen l'alumnat de 2n de BAT pel viatge a Berlín serà el que coincideixi amb el sorteig de la Loteria Nacional del 21 de juny. Si necessiten algun altre aclariment poden trucar a Viatges Baikal Tours al número 972315903. Posa el dia 20 de juny degut a un error d'impressió.

 

Ajuts Individuals de Desplaçament curs 2013-2014:

Les famílies que considerin oportú tramitar aquest ajut (dintre dels termes de la convocatòria de una distància mínima de 3Km del domicili al centre escolar sempre i quan estiguin matriculats al centre que els pertoca per mapa escolar o, en el seu defecte, hagin estat derivats pel Departament d'Ensenyament) han de presentar la seva sol·licitud degudament omplerta i adjuntant la documentació necessària (Certificat de Convivència i justificació del transport utilitzat) al centre escolar.

 

Encirca't a l'Espriu

El divendres dia 17 de gener es va fer la presentació del pla lector del 2n trimestre a l’INS Salvador Espriu. En aquest cas es va poder gaudir d’un espectacle d’acroesport, on la comunicació no era amb paraules com en els llibres, sinó amb propi cos.