El teatre de l'Espriu triomfa a Barcelona

Dijous dia 19 d'abril, els nostres alumnes de 2n i 3r de teatre en llengua francesa han guanyat el primer premi del concurs de teatre organitzat per l' Institut Francès de Barcelona. Moltes felicitats

Preinscripció i Matricula ESO Curs 2018-2019

FULL DE PREINSCRIPCIÓ   (Novetat: És obligatori  fer-hi constar un correu electrònic d'un dels tutors de l'alumne presinscrit )

Calendari

  • PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

      Matins de dilluns a divendres: 9:00 h a 14:00 h

 

Del 13 al 24 d’abril

  • PUBLICACIÓ LLISTA PROVISIONAL AMB EL BAREM

3 de maig

  • RECLAMACIONS

Del 4 al 8 de maig

 

  • LLISTES UN COP RESOLTES LES RECLAMACIONS

10 de maig

 

  • LLISTA DEFINITIVA D’ADMESOS

      Cal recollir a consergeria els papers per a la

      Matricula

 

15 de maig

 

  • MATRÍCULA

        Matins de dilluns a divendres: 9:00 h a 14:00 h.

 

 

Del 21 al

27 de juny

 

 

Preinscripció escolar curs 2018-2019

Dates de preinscripció:

  • Del 13 al 24 d'abril, per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.
  • Del 14 al 24 de maig, per al batxillerat, els cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.
  • Del 29 de maig al 7 de juny, per als cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.

L'Espriu s'afegeix a una proposta literària de molta tradició

Per Setmana Santa, 3 alumnes de 2nA vam participar al concurs literari en castellà de la Coca-Cola. Ha estat molt emocionant i divertit. És un honor haver estat triat per participar-hi.

Crònica sortida 13 d'abril 3r ESO

El divendres 13 d'abril, els alumnes de 3r d'ESO vam fer una excursió a Girona. Tot i que el temps no va acompanyar gaire, perquè va estar núvol i amenaçar pluja, va ser una sortida molt interessant i profitosa.

L'Espriu participa a CURSA ESCOLAR 2018 de Salt

El passat dilluns 9 d’abril els alumnes de 1r d’ESO van participar a la Cursa Escolar 2018, emmarcada dins els actes de la Setmana de l’Activitat Física Saludable de Salt.

L'alumnat de batxillerat de l'Espriu de viatge a Budapest

El passat 13 de març, un grup de 25 alumnes de cicle formatiu i batxillerat, acompanyats de dues professores, ens vam traslladar a Budapest com a viatge de fi d´estudis.

L'Espriu es mou per la ruta literària de El Quijote i fa una visita al Parlament

El passat 26 de febrer, els nostres alumnes de primer de batxillerat van poder gaudir de la “Ruta literària de El Qujote” a Barcelona pel matí, i de la visita guiada al Parlament per la tarda. Us mostrem unes fotografies.

Fira del planter

Aquest cap de setmana tindrà lloc la X Fira del Planter a Salt El cicle de jardineria i floristeria del nostre centre hi tindrà una parada i col·laborarà diumenge amb el taller d'esqueixos de planta aromàtica, a les 13h. Tant divendres a la tarda (avui) com dissabte hi ha d'altres activitats previstes, força interessants. Us convidem a assistir-hi!

 

Pàgines