“Les biblioteques són meravelloses”, diuen els alumnes de l’Espriu

Els nois i noies que cursen 1r de Batxillerat a l’Institut Salvador Espriu ja estan pensant com realitzar un bon Treball de recerca. És tracta d’una assignatura de Batxillerat, de notable valor acadèmic, que comporta moltíssimes hores de treball. I cal enfocar-lo bé.

Espriu TV ja és present a TV Girona

El dimecres dia 27 de gener s’ha estrenat un nou programa de temàtica educativa a Tv Girona: es diu “EducaQuè?”. Tracta, en cada episodi, de cinc qüestions, vinculades a l’opinió, les institucions, la innovació, les bones pràctiques i també les TV d’alumnes.

Proves extraordinàries per aconseguir el titol de graduat en ESO

Convocatòria de proves per completar els ensenyaments d’ESO per a l’alumnat que, havent finalitzat aquest ensenyament l’any 2014 o 2015, no va obtenir el títol pel fet de tenir pendent de superació cinc o menys matèries.

L'Espriu prepara l’estada a Salt dels nostres partners europeus de l’Erasmus+

En educació anem sovint de bòlit, però mai es pot improvisar.

Per això una vintena d’alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat i alguns també de 3r d’ESO ja estan preparant la visita de treball que faran a l’abril estudiants txecs, francesos, polonesos, turcs i alemanys.

L'Espriu a la Cursa de la Convivència i al Cros Vila de Salt

Des de l'inici de curs els nostres alumnes ja han participat a dues curses que s'han realitzat al nostre poble. La primera va ser la Cursa de la Convivència un diumenge de novembre. Aquesta cursa urbana es particularitza perquè molts dels corredors hi participen per reforçar el compromís de la convivència intercultural a Salt. Els alumnes de primer van córrer 1.900 m, en canvi a partir de segon ja corrien 9.000m.

MOSTRA DE NADAL'15 dels alumnes de 3r d'ESO

El passat 21 de desembre, amb els alumnes de tercer vam anar a la Sala de cos de la Comacros a fer els tallers de Nadal.

Cantata UAP 16

Els alumnes de 4t de l'optativa de música, aquest any participaran a la cantata 'UAP16', i l'obra que es representa és "Jo també sóc Malala".

Pàgines