Taller de defensa personal per a noies a l’Espriu (curs 2019-20)

Taller de defensa personal per a noies a l’Espriu (curs 2019-20) Gràcies a l’AMPA de l’Institut, aquest darrer curs escolar hem tingut la gran sort de comptar amb el Taller de defensa personal per a noies. L’ha impartit la Yolanda Paradas Bruguera, mestra de MuayThai, per a les alumnes de l’ESO que han volgut descobrir aquest art. Des del gener fins al març, una tarda a la setmana, les noies han pogut aprendre a través de la dansa i el joc tant a defensar-se i a adquirir tècniques de desbloqueig com a agafar confiança en elles mateixes i empoderar-se.

RETO FUTURO

Pla de Transició al Treball SALT

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=QFk42ge0RU4&feature=emb_logo

LA MEJOR FORMA DE PREDECIR TU FUTURO ES CREARLO

Els alumnes del PFI-PTT DE SALT del perfil de MUNTATGE I D’INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES, D’AIGUA I GAS, van participar en un programa d’emprenedoria social, «RETO FUTURO» impulsat per Fundació Banc Sabadell, Imagine i Fundación Exit.

Matrícula de l'alumnat del Salvador Espriu ESTUDIS POSTOBLIGATORIS: CFGM

L'alumnat de l'institut Salvador Espriu de nova incorporació al curs 2020-2021 a :

  • 1r  CFGM Sistemes microninformátics i xarxes, 2n CFGM Sistemes microninformátics i xarxes
  • 1r CFGM Jardineria i Floristeria, 2n CFGM Jardineria
  • 1r CFGM  Conducció d'Activitats Físicoesportives en el Medi Natural

 cal que formalitzin la matrícula dins del termini:

PFI-PTT

BATXILLERAT

ESO

Selectivitat...

selectivitat

Els alumnes de 2n de BAT avui han acabat les proves PAU. Ha estat un procés llarg i estrany, enguany, però ja ho tenim, i amb bones sensacions i satisfacció per la feina feta. Enhorabona!

 

Con Arte

Des del primer dia en que es va declarar l'estat d'alarma, dilluns 12 de març, els "Planters" de ConArte es van posar a treballar immediatament per adaptar-se a la situació: en una primera línia, mantenir el contacte amb l'alumnat i poder mantenir una activitat artística i educativa des de les nostres cases; en segon lloc, en una producció conjunta que ha pogut compensar la cancel·lació de totes les mostres artístiques que teniem previstes per aquest curs. Us compartim en primicia el resultat d'aquesta producció, titulada "Llar", on els protagonistes són alumnat, docents i artistes del projecte:
 

 
 

Pàgines