Preinscripció i Matricula ESO Curs 2018-2019

 

Calendari

 • Ampliació de petició de centres per a les sol·licituds que no han obtingut cap assignació (assignació d'ofici):

 

del 31 de maig al 4 de juny de 2018

 

 •  Oferta final de places escolars:

 

11 de juny de 2018

 

 •  Oferta lista d'alumnes admesos i llista d'espera:

 

12 de juny de 2018

 

 • MATRÍCULA

        Matins de dilluns a divendres: 9:00 h a 14:00 h.

 

Del 21 al

27 de juny

 

 

Preinscripció escolar batxillerat / cfgm curs 2018-2019

CALENDARI

 • Presentació de documentació: fins al 28 de maig de 2018
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 5 de juny de 2018
 • Presentació de reclamacions: del 6 al 8 de juny de 2018
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 13 de juny de 2018
 • Sorteig del número de desempat: 14 de juny de 2018, a les 11 h, als serveis centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202, Barcelona)
 • Llista ordenada definitiva: 18 de juny de 2018
 • Oferta final de places escolars: 29 de juny de 2018
 • Llista d'alumnes admesos i llista d'espera: 3 de juliol de 2018

Matrícula

 • Alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 4 a l'11 de juliol de 2018
 • Termini perquè els alumnes pendents de l'avaluació de setembre confirmin la seva continuació al centre: del 4 a l'11 de juliol de 2018
 • Alumnes pendents de l'avaluació de setembre: del 5 al 7 de setembre de 2018

SORTIDA A BARCELONA

El passat 2 de maig, els alumnes de 1r de batxillerat van visitar el CosmoCaixa, a Barcelona. El grup del científic i tecnològic van assistir a un petit taller on van experimentar i aprendre coses sobre la llum i tot el que tingui relació amb aquesta. Mentre els de l’humanístic i els del social van fer una visita guiada per la línia de l’evolució de la vida. Després, tots dos grups, van visitar les diferents instal·lacions dedicades a la divulgació científica que ofereix CosmoCaixa (química, física, evolució, ciències de la terra…).

Esmorzar saludable a l'Espriu

El dilluns 14 de maig vam fer un esmorzar saludable amb tots els nois i noies de 1r ESO. A les 8:45 vam agafar les taules i cadires i vam fer una figura en forma de U. Vam començar a menjar pa amb formatge, però alguns van menjar pa amb llonganissa o pernil dolç. També vam menjar fruita: plàtan i poma. Més tard, quan vam acabar de menjar, vam beure un got de llet amb pols de cacau. Quan vam acabar vam agafar les taules i cadires i vam anar a classe.

Embolcalls més sostenibles a l'Espriu

Tots l'alumnat de 2n de ESO han fet un «Boc and Roll» al taller de tecnologia per portar els entrepans sense fer servir alumini o plàstic.

Els hem cosit a mà i han quedat molt bé!! 

 

XXV Mostra de Teatre a Blanes

Els alumnes de l’Optativa de Teatre en català de 2n d’ESO i el grup d’alumnes del teatre en francès de 2n i 3r d’ESO de l’Institut Salvador Espriu de Salt van participar, els passats 16 i 17 de maig, a la XXV Mostra de Teatre d‘instituts de secundària públics de les comarques gironines, que se celebra cada any a Blanes.

Ciència entre tots

El dissabte 21 d'abril alguns alumnes de 3r d' ESO vam participar en la Fira de la Ciència entre tots, a Girona. Es tracta d'una Fira on diferents centres de secundària de tota la província, exposen en la seva parada una sèrie d'experiments, que abans han preparat amb els seus professors a l'institut. Nosaltres, els alumnes, vam ser els divulgadors científics, explicant al públic assistent, les nostres experiències.

 

Torneig d'Interinstituts de Girona

El passat 25 d'Abril es va realitzar la tercera i última jornada del Torneig d'Interinstituts de Girona que s'organitza dins el marc del Pla de l'Esport de l'Escola.

L'alumnat de l'Espriu es passeja per «Girona temps de flors»

Visitar Girona sempre ve de gust però si es fa en « Temps de flors» encara més. Un grup d'alumnes de religió de 1r d'ESO i d'alumnes de 3r de l'Aula Oberta hem gaudit de molts dels espais de la ciutat. Un del llocs que ens ha fet il.lusió quan ens hi hem aturat ha estat trobar l'espai que l'alumnat de Jardineria del nostre centre ha ajudat a muntar.

Pàgines