Alumnes i professors del Salvador Espriu de Salt confirmen el valor educatiu de la música a Polònia

En el marc de les activitats de l’Espriu que ajuden a millorar la motivació escolar, la internacionalització del centre i l’ús de les llengües modernes en situacions reals, entre el 9 i el 16 d’octubre s’ha desenvolupat la 4a mobilitat del projecte europeu Erasmus+ que estem duent a terme en el nostre Institut en el període 2015-2017. En aquesta ocasió l’activitat s’ha desenvolupat a Strzelin (Polònia), i allà han  acudit estudiants i professors dels 6 països del projecte.

 

NOUS ESCAQUISTES A L’ESPRIU

Els escacs estan reconeguts com un esport que millora la concentració i el raonament lògic, potencia la memòria i manté en forma el cervell,  ajuda en la resolució de problemes, ensenya a planificar i fer previsions, millora la creativitat,  ajuda a acostumar-se a la idea de victòria i derrota, etc. A més, davant d’un tauler d’escacs tots som iguals, és per això que es considera un dels esports més socialitzadors, cohesionadors i integradors que existeixen. Així doncs, aquest mes d’octubre hem començat, per segon any consecutiu, el curs d’Iniciació als escacs com a activitat extraescolar gratuïta pels alumnes del nostre centre.

Auxiliar de conversa

Cvetelina Deneva with a group of 1st ESO students from Salvador Espriu Secondary School of Salt, Gironès (18th October 2016)
 

Licitació contracte de neteja de l'any 2017

Del 14 d'octubre de 2016 fins el 7 de novembre de 2016, les empreses del sector serveis que ho vulguin estan convidades a participar en el concurs de licitació del servei de neteja de l'Institut Salvador Espriu per l'any 2017. La documentació pertinent es pot trobar en els documents següents.

http://iessalvadorespriu-salt.cat/documents/1617/neteja/resolucio.pdf ( resolució d'inici del procés )

http://iessalvadorespriu-salt.cat/documents/1617/neteja/pres_tec.pdf ( prescripcions tècniques )

http://iessalvadorespriu-salt.cat/documents/1617/neteja/carac_cont.pdf ( característiques del contracte)

http://iessalvadorespriu-salt.cat/documents/1617/neteja/calendari_servei_2017.pdf ( calendari del servei )

FONTAJAU S'OMPLE DE NOIS I NOIES DE L'ESPRIU

El divendres 30 de setembre els nois i noies de primer A, B, C, D, vam anar d'excurció a Fontajau. Vam sortir de l’institut a les 9:30 del matí, vam passar per la Comacros, desprès vam caminar aprop d’un hort molt maco fins a arribar al nostre destí.

CARLES BARCELÓ INAUGURA EL CURS ESCOLAR 2016-2017 amb EL 40è ANIVERSARI DE L'INSTITUT

El Sr. Carles Barceló, ha estat professor de matemàtiques de  l’Institut  Salvador Espriu i professor d’estadística de la Universitat de Girona. Va inaugurar el curs escolar 2016-2017 de l'Espriu  a la Factoria Cultural de la Coma Cros el passat dimarts 13 de setembre.

Erasmus+: formació internacional per al professorat

Durant el curs 2016-2017 els docents de l’Institut Espriu poden accedir a beques de formació docents als països de la Unió Europea. És el que es coneix com un Projecte Erasmus+ KA1. El nostre, convenientment concertat en objectius, activitats i avaluació du com a títol "Superar fronteres invisibles: cohesió social i excel·lència".

Pàgines