Marató 2018 de tv3 a Salt:la investigació dona vida

L’Ajuntament, les entitats esportives i diverses empreses de Salt col·laboraran un any més amb l’organització de diversos actes per recaptar fons per La Marató de TV3 del pròxim 16 de desembre.

Resultats eleccions al consell escolar 2018

Una acabades les eleccions al consell escolar, s'incorporan com a membres del mateix:

Sector professorat

Sector pares/mares

Joan Alsina Tarres

Antonia Cabeza Benito

Juan Martín Puntada

Xavier Felip Cat

Lourdes Ortíz Duran

Sector alumnat

Teresa Rabionet Serra

Anais Galvez Moreno

Anna Tuñón Cirbián

Sector PAE

 

Monica Saguer Batlle

 

Els alumnes del CFGM Jardineria i floristeria assisteixen a una jornada tècnica de Innovacions en murs Vegetals

El passat dimecres dia 28 de novembre els alumnes del CFGM Jardineria i floristeria juntament amb jardiners professionals de la província van assistir a la jornada tècnica d'Innovacions en murs Vegetals dins les jornades del PATT del portal RuralCat que va tenir lloc a la Factoria Cultural Coma Cros.

SoRTIDA DE TuToRIA AL PLA DELS SOCS

El  dia 18/10/2018 els alumnes de segon d'ESO van fer  una sortida al pla dels Socs de Salt.

L'ESPRIU ESTRENA A TEMPORADA ALTA AMB "EL COS ES COLA"

Divendres 7 de Desembre: Pre-estrena amb les famílies a les 20'15h 
Dissabte 8 de Desembre: Estrena amb públic general a les 20'15h (entrades a la web de Temporada Alta per 6 euros)
 

Taller de química al CaixaForum

Els alumnes de 3r d’ESO han anat el dies 26  i 27 de novembre a uns tallers de reaccions químiques al CaixaForum de Girona. Han vist reaccions de tot tipus: unes desprenien  calor, altres aconseguien  glaçar  l’aigua i altres eren explosives, lluminoses, etc. Han repassat les reaccions que havien fet a classe i s’ho han passat molt bé.

Sortida al Mercat de Flors

El passat dimecres 21 de novembre els alumnes del cicle de jardineria floristeria de l’Espriu ens vàrem dividir en dos grups per visitar uns (1r curs) el Mercat de la flor (Vilassar de Mar) i la Cooperativa de productors de plantes ornamentals del Maresme (Corma) de Premià de Dalt. I els de 2n Plantes Bada (Vilassar de Mar) i Corma.

Sortida a Barcelona

El dia 17 d’octubre els alumnes de primer i segon de batxillerat vam fer una sortida a Barcelona. La primera activitat va ser conjunta: anar al teatre. Vam tenir l'oportunitat de gaudir de Maremar, la nova obra de la companyia Dagoll Dagom, estrenada recentment al teatre Poliorama.

Botiga de nadal

Els alumnes de 2n de Batxillerat, Cicles Informatius i Jardineria que aniran de viatge a Roma han muntat una parada a l'entrada de l'institut. Venen de tot una mica: polvorons, bombons, tasses amb xocolata, coixins terapèutics, oli d'argan i altres productes amb la finalitat de recollir fons per al seu viatge. Només estaran fins el dia 29 de novembre.  Animeu-vos a comprar!

Pàgines