Proves extraordinàries per aconseguir el titol de graduat en ESO

Convocatòria de proves per completar els ensenyaments d’ESO per a l’alumnat que, havent finalitzat aquest ensenyament l’any 2014 o 2015, no va obtenir el títol pel fet de tenir pendent de superació cinc o menys matèries.

L'Espriu prepara l’estada a Salt dels nostres partners europeus de l’Erasmus+

En educació anem sovint de bòlit, però mai es pot improvisar.

Per això una vintena d’alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat i alguns també de 3r d’ESO ja estan preparant la visita de treball que faran a l’abril estudiants txecs, francesos, polonesos, turcs i alemanys.

L'Espriu a la Cursa de la Convivència i al Cros Vila de Salt

Des de l'inici de curs els nostres alumnes ja han participat a dues curses que s'han realitzat al nostre poble. La primera va ser la Cursa de la Convivència un diumenge de novembre. Aquesta cursa urbana es particularitza perquè molts dels corredors hi participen per reforçar el compromís de la convivència intercultural a Salt. Els alumnes de primer van córrer 1.900 m, en canvi a partir de segon ja corrien 9.000m.

MOSTRA DE NADAL'15 dels alumnes de 3r d'ESO

El passat 21 de desembre, amb els alumnes de tercer vam anar a la Sala de cos de la Comacros a fer els tallers de Nadal.

Cantata UAP 16

Els alumnes de 4t de l'optativa de música, aquest any participaran a la cantata 'UAP16', i l'obra que es representa és "Jo també sóc Malala".

Vídeo pla Lector

L'Aula Oberta de l'Espriu ens ofereix els seus productes

Aquest any el grup de nois i noies de l'Aula Oberta hem treballat de valent per oferir als nostres clients-professors nous productes. Els hem elaborat durant el primer trimestre. Enguany hem ofert diferents productes amb motius nadalencs: centres de nadal amb espelma, estrella de fusta per l'arbre, clauer «Bon Nadal»- «Bones Festes». També hem obert el nostre outlet amb arbres de roba, joies, pupurri nadalenc, sacs d'olor, olives confitades, oli d'hipèric... El nostres clients han estat fidels i han confiat novament en els nostres productes. D'aquí a un mes obrirem la nostra botiga amb productes de la terra.

Pàgines