Donació de sang, 24 d'octubre de 2018

Concurs de microrelats

El Departament de Castellà ha posat en marxa el 1r concurs de microrelats il-lustrats de Terror adreçat a tot l’alumnat de l'ESO.

Pla lector 2018-2019

 El passat divendres, 5 d´octubre,  vam començar el Pla Lector del primer trimestre. Tots els alumnes van triar un nou llibre per llegir.

 

Els alumnes de 1r i 2n del CFGM de jardineria floristeria participen un any més a la XXI Fira del Cistell (Salt)

El passat dijous 4 d’octubre el grup de 2n de Jardineria floristeria de l’IES Salvador Espriu, durant la classe de Composicions Florals (Mòdul MP09),  van realitzar la composició floral del Cistell que el mateix Ajuntament de Salt va portar fins l’institut per facilitar el muntatge de la peça.

Cursa de la Convivència i de la Salut de Salt

El passat 30 de Setembre , els nostres alumnes de l'Espriu van tornar a participar a la 8a edició de la Cursa de la Convivència i de la Salut de Salt.
Aquesta cursa té com a finalitat compartir els valors de l’esport i la convivència entre alumnes dels diferents centres educatius de Salt (tant de primària com de secundària), i també entre famílies residents a Salt provinents de diferents cultures i països.

Reunió Pares i Mares d'alumnes de 2n. BATX

Dimecres, 3 d'octubre de 2018

Aula Magna, a les 19:00

Beques Alumnat Necessitat Específica Suport Educatiu 2018-2019

Beques convocades pel Ministeri d’Educació per a alumnat amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2018-2019. Podeu trobar tota la informació sobre les beques en aquest enllaç:

    Informació Beques 2018-2019
    Termini per presentar la sol·licitud: fins al 27 de setembre de 2018

Reunió de pares i mares de 2n i 3r ESO

Reunió de pares i mares d'alumnes de 2n i 3r d'ESO.

dimecres 26 de setembre, a les 19h

Beques Estudis post-obligatoris curs 2018-2019. Batxillerat i CF

El termini de presentació: Fins a l'u d'octubre de 2018,

La presentació de la sol·licitud implica l’autorització a l’administració educativa per obtenir les dades necessàries per determinar la renda a efectes de beca a través d’altres administracions públiques.

 

Pàgines