Jornada de portes obertes BATXILLERAT i CFGM

Dijous 5 de maig de 2016

Aula Magna

19:00

Termini per presentar la sol·licitud de preinscripció pels estudis de Batxillerat i CFGM serà: del 18 al 25 de maig de 2016.

Preinscripció ESO curs 2016-2017

El Procès continua amb:

  • Publicació de l’oferta final de places escolars: 17 de maig de 2016
  • Publicació de les llistes d'alumnes admesos i, si escau, de la llista d’espera: 20 de maig de 2016

Viatge a Berlín 2016

Els alumnes de 2n de batxillerat vam organitzar un viatge de final d'estudis a Berlin. Va ser una visita lúdica i cultural molt enriquidora ja que vam veure peces d’art molt interessants com, per exemple, el Bust de Nefertiti i la porta d'Ishtar, a Babilònia. També vam veure edificis emblemàtics de la ciutat com la porta de Branderburg, el parlament i una part del mur molt ben conservada, entre d’altres.

L'espai europeu per als joves

Al final del matí del dimecres 27 d'abril, s'ha celebrat un seminari de treball sobre la Unió europea dirigit a tot l'alumnat de 1r de Batxillerat de l'Institut.

Concurs Coca-Cola

El passat dissabte 2 d'abril les alumnes de 2n d'ESO Mar Recuero i Duna Ríos van participar al 39è concurs premi COCA-COLA de narració breu en català que se celebra cada any. La trobada va ser a la Facultat de Ciències del Campus de Montilivi de la UdG i van haver d'escriure a partir de la frase: "L'única persona que no s'equivoca és aquella que no fa res".

A L'AMPA TAMBÉ ES PARLA DE LA SEGONA MOBILITAT DE L'ERASMUS +

En la passada reunió de la Junta de l'AMPA, en sessió ordinària es tractaren els temes de l'ordre del dia.El més immediat, que implica a tota la Junta  de l'AMPA, són els temes de la preparació de la JORNADA DE PORTES OBERTES del batxillerat i  Cicle del proper 5 de maig,  així com la NIT DE TEATRE  que organitza l'AMPA, el 12 de maig.

Pla Lector Tercer trimestre

El passat divendres vam començar el Pla Lector del tercer trimestre. Com fem  habitualment, a la primera hora del matí, els alumnes de secundària van triar un llibre i van començar a llegir-lo.

Pàgines