Cloenda 40è aniversari

  • Aclariments:

               1) Es recorda als menors d'edat, que vulguin assistir a l'acte de cloenda a l'Institut caldrà  que vinguin acompanyats dels familiars adults. I com en qualsevol opció, es indispensable la prèvia confirmació d'assistència a l'acte al correu electrònic abans del 27 de juny.

40aniversari1976@iessalvadorespriu-salt.cat
              

2) Un cop  feta la inscripció, entre el 28 i el 29 de juny, de 9 a 1, els alumnes caldrà que vinguin a recollir les entrades a consergeria.

Licitació Servei Bar Cantina

El 12 de juny s'ha obert el termini per la presentació de sol·licituds per participar en el concurs de licitació del Servei de Bar Cantina de l'institut Salvador Espriu.

El documents relacionats són:

Resolució d'inici

Contingut de la publicació

Prescripcions tècniques

 

Preinscripció i Matrícula ESO, Batxillerat i CFGM

ESO

  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d'educació infantil, educació primària i primer curs d'ESO: del 12 al 16 de juny de 2017

Centres adscrits a l'INSTITUT Salvador Espriu: Escola Silvestre Santaló, Escola El Pla, Escola El Gegant del Rec, Escola les Deveses i Escola Les Arrels.

BATXILLERAT i CICLES FORMATIUS

Estudis de Batxillerat, CFGM "Sistemes Microinformàtics i Xarxes" i CFGM  "Jardineria i Floristeria " :

  • Llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional: 6 de juny de 2017
  • Llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 14 de juny de 2017
  • Sorteig del número de desempat: 15 de juny de 2017, a les 11 h (Serveis centrals del Departament d'Ensenyament: Via Augusta, 202, Barcelona)
  • Llista ordenada definitiva: 19 de juny de 2017
  • Oferta final: 30 de juny de 2017
  • Llista d’alumnes admesos i llista d'espera: 3 de juliol de 2017

Eloy Aibar guanya el II Torneig de final de curts “Escacs a l'ombra” de l'Espriu

El passat dijous 15 de juny va tenir lloc la darrera sessió de l’activitat extraescolar Curs d’Iniciació als Escacs. Per celebrar-ho, en aquesta darrera sessió novament vàrem dur a terme un torneig i així l’alumnat va poder posar en pràctica els seus coneixements adquirits durant el curs. Van competir un total de 13 alumnes i el sistema d’emperallament escollit va ser el Swiss, que consisteix a enfrontar els jugadors de la mateixa puntuació.

L'alumnat de 3r d'ESO de l'Espriu visita la Girona medieval

El passat dijous 15 de juny els alumnes de 3r d’ESO van superar un dels matins més càlids que es recorden a la ciutat de Girona en aquestes dates encara primaverals. Cert és que comptaven amb una avantatge, vam visitar tres edificis centenaris on la pedra els va protegir del despietat sol i on van poder veure i aprendre les característiques dels estils romànic i gòtic.

L’aventura de Rocacorba

8h30’ Sortim de l’Institut. Oh! Sorpresa! Una maleta rosa, compacte, d’uns dotze quilos de pes i amb rodes! De seguida surten tres voluntaris que diuen: Cap problema, nosaltres ajudarem a portar-la. I aquest ha estat l’esperit de la sortida, hem estat un equip, una petita família, on tots, junts, hem tirat endavant.

Viatge a Perpignan i Colliure

El passat divendres dia 9 de juny, els alumnes que estudien francès com segona llengua estrangera van fer una sortida al sud de França.

A l´arribada a Perpignan vam  visitar el Palau dels Reis de Mallorca. Després vam  passejar pels carrerons del centre històric de la ciutat i vam admirar els llocs emblemàtics com “Le Castillet” i “ Le Palais de Justice”.

Assemblea general AMPA

DIJOUS  15 DE  JUNY  ASSEMBLEA GENERAL DE L' AMPA

7:00 1a convocatòria.
7:30 2a. convocatòria.

Aula Magna - Institut Salvador Espriu

 

Teatre a Blanes

Els alumnes de l’Optativa de Teatre en català de 3r d’ESO van participar el passat 24 de maig a la XXIV Mostra de Teatre d‘INS Públics de les Comarques de Girona.

Pàgines