Concurs APS-SC

El passat 27 de novembre el nostre Institut va rebre el premi al millor projecte, en el concurs d'ApS-SC (Aprenentatge i Servei-Servei Comunitari) de Salt 2016/17 en la categoria de Formació Professional.

Bon Nadal i Feliç any nou 2018

Invitació Exposició CONARTE

Els alumnes de tercer d'eso han preparat a la Biblioteca de l'Institut una exposició fotogràfica on es recull la seva col·laboració en el projecte CONARTE.  Tots els pares i mares d'alumnes estan convidats a visitar-la el dia 22 de desembre de 10:15 a 11:00

Casi tres cents joves “filosofem” sobre la veritat, a Girona

El divendres dia 15 es respirava reflexió a la Universitat de Girona: i l’alumnat de 2n de Batxillerat de l’Espriu hi ha estat ben present. Des de bon matí s’ha desenvolupat la “Novena Jornada de Filosofia de Girona”, enguany sota el títol “Viure amb la postveritat. Fets i relats”.

«Artistes a L'Aula» d'A Tempo visita l'Espriu

El dilluns dia 4 de desembre van venir a classe l’Alejandro  Santaflorentina i la Clàudia Cedó del projecte A Tempo. El motiu de la seva visita era per dur a terme l’activitat “Artistes a l’Aula”. 

La postveritat a debat: en parlem els de 2n de Batxillerat!!!

El divendres 15 de desembre, casi 300 alumnes de 2n de Batxillerat de 6 Instituts debatran sobre la postveritat a la Universitat de Girona. Hi seran també els nostres companys del darrer curs abans de la Universitat.

Xerrada científica a l’Espriu

El dimecres 15 de novembre els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat cientifico-tecnològic van assistir a una xerrada dins el marc de la celebració de la Setmana de la Ciència. La xerrada la va impartir el  Sr. Lino Montoro, doctor enginyer químic, professor agregat del departament d’Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial de la Universitat de Girona; la seva àrea de recerca principal és l’aplicació de tecnologia termoelèctrica per a l’aprofitament de la calor residual, especialment aplicada a motors tèrmics i calderes de biomassa.

L'Espriu viu ConArte amb l'Alejandro

Hola! Sóc l'Alejandro, de ConArte Internacional, i durant aquest primer trimestre em veureu els dilluns i els divendres a l'institut. Sóc artista visual i treballo en tàndem amb en Marc Roger a l'assignatura de Ciències Socials, desenvolupant projectes artístics amb els estudiants de 3r d'ESO.

Logo pla Lector

Ja tenim logo pel Pla Lector. El departament de visual i plàstica i coordinació del PLEC han triat  el logo creat per  l´alumne Ismail Et Taleby de 3ESOA. Gràcies, Ismail,  i a tots els alumnes que hi heu participat.

 

Pàgines