l’Espriu, inaugurat el 1976... ESTEM D’ANIVERSARI ! (ja en són 40!...)

Ens agradaria compartir el 40è aniversari del centre  amb  tota la COMUNITAT  EDUCATIVA de l’Espriu (alumnat,  famílies, professorat,  personal d’administració i serveis,... i  amb tota la xarxa social que doneu i heu donat vida a l’ institut,...els d’abans i els d’ara.)

27 de gener, a la Coma Cros de Salt
acte institucional

Document explicatiu de l'acte

Volem recollir  en un llibre “gegant” una de les vostres  emocions  positives  del  pas per l’Espriu...

AJUDEU-NOS A FER CORRER  LA NOTÍCIA...!

Una part de l’alumnat de la promoció del 77 ja ens ha visitat.

“Què ens fa humans?”, tema de la 8a Jornada de Filosofia de Girona

El divendres 16 de desembre, més de 250 estudiants de 2n de Batxillerat de sis Instituts de les comarques gironines van celebrar la “8a Jornada de Filosofia de Secundària”. Des de feia setmanes, els alumnes de l'Espriu - juntament amb els altres nois i noies - havien estat treballant amb el campus virtual filo.segirones.cat/jf16 una temàtica d’enorme actualitat: el transhumanisme, els cíborgs, la possibilitat de copiar la personalitat, la immortalitat de la consciència, etc.

2016: un any ben internacional a l’Espriu

El 19 de desembre al matí ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’Espriu el lliurament dels premsi del 2n concurs de microrelats audiovisuals #Arafa30anys, als alumnes de 2n de Batxillerat. Tots han assitit a una sessió acadèmica, presentada per la Sheila González i la Laura  Delgado, en la qual s’han vist audiovisuals produïts amb motiu de la celebració del Dia d’Europa 2016, explicacions de què són els Erasmus i també els microclips dels vídeos guanyadors del concurs. Aquí en teniu un àlbum d’imatges.

RECAPTA 2016

El dilluns 19 de desembre els voluntaris de Càrites han vingut a recollir la nostra aportació. Gràcies a tothom que hi ha col.laborat.

NADAL 2016

resolució contracte de neteja 2017

En aquest enllaç podeu descarregar la resolució d'adjudicació del contracte de neteja

 

4a JORNADA LLUÍS M. DE PUIG

Aquest mes de desembre, a  la ciutat de Girona es va dur a terme la 4a Jornada Lluís M. de Puig per a reflexionar sobre l’educació, dins del marc de:  Girona, ciutat educadora.

 

PLENARI D’ALUMNES

En el mes de novembre s’ha dut a terme la primera reunió del Plenari d’alumnes.

Taller de famílies: PARLEM ?

Una nova edició del taller de famílies PARLEM? dirigit bàsicament a les mares dels alumnes del centre.

Pàgines